Welkom bij Elvstrøm Sails Belgium

De Deen Paul Elvstrøm, 4-voudig Olympisch gouden medaillist, beëindigde zijn Olympische zeilcarrière meer dan 20 jaar geleden. Zijn droom en levenswerk, Elvstrøm Sails, is sindsdien levendiger dan ooit. Het gekende rode kroontje groeide uit tot één van Europa's grootste zeilmakerijen, met als thuisbasis Denemarken.

In een uiterst moderne zeilmakerij ontwerpen en produceren enkele van 's werelds beste designers en zeilmakers dagelijks topkwaliteit zeilen voor zeiljachten en -boten over de hele wereld.

De zeilen van Elvstrøm Sails worden in België en Nederland verdeeld door Elvstrøm Sails Benelux onder leiding van Maxim Van Pelt.

Elvstrøm Sails Benelux beschikt in België over een service loft: 400m² ruimte en de nieuwste uitrusting garanderen een professionele service en dienstverlening in het hart van Antwerpe.

In Nederland kan je Elvstrøm Sails Benelux in Bruinisse vinden, één van de meest centrale jachthavens van de Scheldedelta.

Maxim Van Pelt is sinds verscheidene jaren actief in het IRC en ORC circuit, na een succesvol begin van zijn carrière in diverse "one design" klassen. Zijn zeilervaring werd opgebouwd op uiteenlopende soorten van schepen. Professioneel was Maxim 8 jaar actief bij een andere Deense zeilmakerij waar hij ervaring heeft opgedaan in het reilen en zeilen van een zeilmakerij...van zeilmaker tot designer.

 

 

 

News

Loft

Team

Images

Elvstrøm Sails Belgium
Oude Leeuwenrui 37
BE-2000 Antwerpen
+32 495 70 78 70
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Find us